Gaidot viesus, nolēmu šoreiz svētku galdā celt dārzeņu uzkodu, pievienojot tai Tonkatsu mērci.
Šā partikas produkta izcelsmes valsts ir Japāna, bet tas ieguvis popularitāti arī citur pasaulē. Tonkatsu garšas ziņā ir līdzīga labāk zināmajai Vorčesteršīras mērcei.
Ja tev patīk dārzeņu kombinācijas ar saldskābu garšu un esi Āzijas virtuves cienītājs, domāju, ka šāda uzkoda būs tieši tavā gaumē.
Sastāvdaļas:
300 grami kabaču;
400 grami baklažānu;
1 paprika;
1 sīpols;
1 burkāns.
Tevi arī varētu interesēt
Mērču maisījums:
3 ēdamkarotes Tonkatsu mērces;
3 ēdamkarotes sojas mērces;
1 tējkarote citronu sulas;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
1 tējkarote medus.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Komponists Raimonds Pauls atklāti pasaka, ko viņš patiesībā domā par mūsdienu mūziķiem (+VIDEO)by Laura Blūma
- 3 spēcīgi senlatviešu ticējumi, kas jāizdara 1.maijā: tas palīdz piesaistīt gaismu, pārticību un veiksmiby Laura Blūma
- Atnācu uz darbu un atradu šo dīvaino ierīci zem sava rakstāmgalda: kad sapratu, kas tas ir, iesniedzu atlūgumuby Rinalds Bergmanis