Gaidot viesus, nolēmu šoreiz svētku galdā celt dārzeņu uzkodu, pievienojot tai Tonkatsu mērci.
Šā partikas produkta izcelsmes valsts ir Japāna, bet tas ieguvis popularitāti arī citur pasaulē. Tonkatsu garšas ziņā ir līdzīga labāk zināmajai Vorčesteršīras mērcei.
Ja tev patīk dārzeņu kombinācijas ar saldskābu garšu un esi Āzijas virtuves cienītājs, domāju, ka šāda uzkoda būs tieši tavā gaumē.
Sastāvdaļas:
300 grami kabaču;
400 grami baklažānu;
1 paprika;
1 sīpols;
1 burkāns.
Tevi arī varētu interesēt
Mērču maisījums:
3 ēdamkarotes Tonkatsu mērces;
3 ēdamkarotes sojas mērces;
1 tējkarote citronu sulas;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
1 tējkarote medus.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Šī nav vienkārši kartupeļu pankūku recepte – šis ēdiens padarīs tevi par virtuves karalieni, bet vīrs nēsās uz rokāmby Rinalds Bergmanis
- Nosaukti vispopulārākie 2024.gada vārdi, kādus vecāki deva saviem bērniem Latvijā (video)by Laura Blūma
- Septiņas apģērba krāsas, kas palīdz izskatīties jaunākai par pāris gadiemby Anete Vītola